Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Afsluiting N201 voor onderhoud aan Amstelaquaduct en Waterwolftunnel

Datum: 04 juli 2018
Bron:

De provincie Noord-Holland voert van 5 tot 8 juli 2018 onderhoud uit aan het Amstelaquaduct (tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen) en aan de Waterwolftunnel (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer). Het verkeer op de N201 wordt ter plaatse omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Voor de veiligheid en doorstroming moeten het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel regelmatig worden onderhouden. Meestal gebeurt dit terwijl ze open blijven voor het verkeer. Drie keer per jaar worden ze echter helemaal afgesloten. Dit om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te waarborgen en de werkzaamheden sneller te kunnen uitvoeren. De wanden en markeringen worden gereinigd en de veiligheidsmiddelen worden gecontroleerd. Ook wordt er zwerfvuil verwijderd, de bermen gemaaid en het asfalt gerepareerd. Om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen gebeurt het werk ’s nachts.

Afsluiting N201 ter hoogte van Amstelaquaduct

De N201 wordt ter hoogte van het aquaduct over de Amsteldijk in Uithoorn afgesloten van donderdagavond 5 juli 20.00 uur tot vrijdagochtend 6 juli 05.00 uur. Het verkeer tussen de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met gele borden omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196.

Afsluiting N201 ter hoogte van Waterwolftunnel

De Waterwolftunnel wordt afgesloten van vrijdagavond 6 juli 19.00 uur tot zaterdagochtend 7 juli 06.00 uur. Het verkeer op de N201 wordt met gele borden omgeleid tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer.

laatst bijgewerkt op: 4 jul 2018 16:54Week van de Ontmoeting


Terug

Week van de Ontmoeting