Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man aangehouden na steekpartij bij tennisvereniging Baambrugge

Datum: 14 juli 2018
Bron: PetersHotnews.nl

Bij een steekpartij in Baambrugge is zaterdagochtend een persoon gewond geraakt. De politie heeft één verdachte aangehouden.

Bewoners van de Wethouder van Oostveenstraat werden rond 4:30 uur gewekt door geschreeuw. Toen één van hun poolshoogte ging nemen werd al snel duidelijk dat goed het mis was. Bij de tennisvereniging bleek een steekpartij plaatsgevonden te hebben.

Het slachtoffer lag buiten op de grond en bloedde hevig. De verdachte was op dat moment al gevlucht. Meerdere ambulances en agenten kwamen ter plekke om medische hulp te verlenen waarna het slachtoffer met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten sloten de omgeving af en lieten een helikopter zoeken naar de verdachte. Een klein uur later werd er één man, die tegenover de tennisbaan woont, aangehouden. Wat zijn rol bij de steekpartij is geweest, is nog niet bekend. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De woning van de verdachte is doorzocht. Daar heeft de politie een broek in beslag genomen om sporen veilig te stellen.

De tennisbanen zijn zaterdagochtend nog gesloten vanwege politieonderzoek. Over de aanleiding van de steekpartij tast de politie nog in het duister.

laatst bijgewerkt op: 14 jul 2018 09:42Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht