Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Blokhut op Vinkeveense Plassen volledig gestript door inbrekers

Datum: 21 juli 2018
Bron: Petershotnews.nl

Een blokhut op een eiland in de Vinkeveense Plassen is afgelopen week van binnen en buiten gestript door een stel inbrekers. De eigenaar van de legakker is woedend.

De Vinkevener zag al toen hij aan kwam varen dat het mis was. Het net geplaatste zonnepaneel was van het dak verdwenen en ook waren er braaksporen bij een afgesloten raam. Toen hij de blokhut binnen ging was het duidelijk dat er ingebroken was.
De inbrekers hebben de blokhut volledig gestript. Zo is er een houtkachel die aangesloten zat op het schoorsteenkanaal verdwenen, zijn de lampen met bedrading vakkundig uit de hut gedemonteerd en is de hangmat inclusief frame meegenomen. Ook hebben de boeven tuinkussens, een radio en kooktoestel buit gemaakt.

De politie heeft de aangifte van de diefstal opgenomen en roept iedereen op alert te zijn. Getuigen van de diefstal kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 21 jul 2018 13:49Family Mijdrecht

Het zonnepaneel is van het dak gesloopt.Het zonnepaneel is van het dak gesloopt.Bedrading is tot de schakelaar afgeknipt.Bedrading is tot de schakelaar afgeknipt.
De lampen zijn vakkundig verwijderd.De lampen zijn vakkundig verwijderd.

Terug

Family Mijdrecht