Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brutale laptoproof op VeenLanden College Mijdrecht

Datum: 30 augustus 2018
Bron: 0297.nl / De Groene Venen

Op het VeenLanden College in Mijdrecht heeft een brutale roof plaatsgevonden. Medewerkers constateerden de diefstal na de vakantie en seinden de politie in.

"Er zijn bij de school in de zomervakantie enkele tientallen laptops gestolen," vertelt politiewoordvoerder Daniëlle Friedeman. "Het is op dit moment nog onbekend hoe de daders zijn binnengekomen." Agenten zijn een onderzoek gestart naar de diefstal. "Er hangen beveiligingscamera's in de school. Die beelden hebben we opgevraagd.”

Geen commentaar

De school hult zich voorlopig in stilzwijgen. “We hebben met de politie afgesproken dat er in verband met het lopende onderzoek geen inhoudelijke mededelingen aan de media worden gedaan over de diefstal” reageert rector Henk Ligthart desgevraagd aan de weekendkrant De Groene Venen.

Mensen die tijdens de zomervakantie iets verdachts bij de school hebben gezien of meer weten over de roof, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Ook horen agenten het graag als er mensen zijn die met hun eigen beveiligingscamera de school in beeld hebben.

laatst bijgewerkt op: 30 aug 2018 16:42Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht