Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Woningen ontruimd door brand appartementencomplex Mijdrecht

Datum: 01 september 2018
Bron: Petershotnews.nl

In een appartementencomplex in Mijdrecht is vanmorgen brand uitgebroken. Twaalf woningen zijn uit voorzorg ontruimd.

Bij de brand aan de Hertogenstraat kwam veel rook vrij. De bewoners waren niet thuis. De andere bewoners werden gewekt door een rookmelder, buurtbewoners en de politie. 

Buren die tijdelijk hun woning uit moesten, zijn opgevangen in de buurt bij basisschool De Fontein. Hun woningen worden geventileerd en gecontroleerd door de brandweer. Het is nog niet bekend wanneer de bewoners weer terug kunnen naar hun woning. De brandweer heeft ook een vogel in veiligheid gebracht die in het complex aanwezig was.

Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk en de politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Ook zullen zij onderzoeken waar de bewoners zijn.

laatst bijgewerkt op: 2 sep 2018 09:32Karwei Vacatures Mijdrecht

Via 0297.nl


Bewoners staan buiten te wachten tot ze weer naar huis mogen. Even later werd de naastgelegen school open gesteld.Bewoners staan buiten te wachten tot ze weer naar huis mogen. Even later werd de naastgelegen school open gesteld.


Balkon vol roetschadeBalkon vol roetschade
Alle ramen, muren en deuren zijn volledig zwart geworden door de brandAlle ramen, muren en deuren zijn volledig zwart geworden door de brand
Buurtbewoners hebben thee gezet buiten voor de getroffen bewoners die hun huis uit moesten.Buurtbewoners hebben thee gezet buiten voor de getroffen bewoners die hun huis uit moesten.
Brandweervrouw brengt een vogel in veiligheidBrandweervrouw brengt een vogel in veiligheid
Woordvoerder van de brandweer en medewerker gemeente aanwezig in de opvangWoordvoerder van de brandweer en medewerker gemeente aanwezig in de opvang
De bewoners worden bijgepraat door de politie in de opvanglocatie.De bewoners worden bijgepraat door de politie in de opvanglocatie.
Buurtbewoners vangen andere buurtbewoners op.Buurtbewoners vangen andere buurtbewoners op.
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht