Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Drie woningen onbewoonbaar na brand Mijdrecht

Datum: 03 september 2018
Bron: RTV Utrecht / 0297.nl

De bewoners van drie woningen in een appartementencomplex in Mijdrecht kunnen voorlopig niet naar huis. In het pand aan de Hertogenstraat brak zaterdagochtend brand uit. Twaalf woningen werden uit voorzorg ontruimd.

De brand ontstond rond 06.30 uur in één van de appartementen. De woning werd volledig verwoest door het vuur. Alles is zwartgeblakerd van binnen.

Veel rook

De rook die vrijkwam bij de brand trok via het portiek ook naar boven naar andere woningen. Daar ontstond daardoor flinke rook en roetschade.

Een aantal woningen is inmiddels geventileerd en schoongemaakt, maar bij drie bewoners is de schade zo groot dat ze voorlopig niet naar huis kunnen. Een van de bewoners zegt zeker zes weken ergens anders te zullen moeten slapen.

Geen gewonden

Ten tijde van de brand waren de twee bewoners van het uitgebrande flatje niet thuis. Er vielen geen gewonden. De politie heeft nog geen verdere mededelingen gedaan over de oorzaak van de brand. Geruchten die gaan wijst de gemeente maandag van de hand. Volgens een woordvoerder waren de bewoners bij familie of vrienden en zijn ze snel teruggekomen toen ze hoorden over de brand.

laatst bijgewerkt op: 3 sep 2018 15:53Family Mijdrecht

Via 0297.nl / RTV Utrecht

Terug

Family Mijdrecht