Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jeugdbrandweer Vinkeveen derde van Nederland op Landelijke Finale

Datum: 11 oktober 2018
Bron:

De jeugdbrandweer van Vinkeveen heeft tijdens de landelijke finale wedstrijd op zaterdag 6 oktober jl. in Mijdrecht een zeer goede prestatie neergezet door in de eindstrijd een derde plaats te veroveren! In de klasse Aspiranten Lage Druk behoort het team daarmee dit jaar na het doorlopen van de kwalificatiewedstrijden en halve finale tot de top drie van Nederland. Een prestatie waar het hele korps met recht trots op mag zijn!

Het jeugdbrandweerteam mocht die dag als eerste ploeg het spits afbijten op de wedstrijdbaan welke plaats vond bij een drukkerij aan de Communicatieweg in Mijdrecht. Aldaar bleek al een brandweerteam van Mijdrecht ingezet op een brand op de begane grond. Doordat de brand zich verder had uitgebreid naar de eerste verdieping was het de taak aan de Vinkeveense ploeg om hierbij assistentie te verlenen.

Op basis van een goede verkenning bleek de brand te zijn uitgebreid naar twee verschillende technische ruimten. Nadat door beide ploegen hierop een straal was ingezet kon de brand worden geblust.  Aan het einde van de dag vond de spannende prijsuitreiking plaats in de kazerne van Mijdrecht waarbij ook vele ouders en familieleden van de jeugdleden aanwezig waren. Nadat de drie overgebleven bevelvoerders op het podium mochten plaatsnemen werd bekend dat het Vinkeveense team de derde plaats had behaald! Een prestatie van formaat in het toch al feestelijke jubileumjaar!

De wedstrijdploeg bestond uit:

Bevelvoerder            Femke Jansen
Pompbediende        Matthijs Kok
Nummer 1                 Danny Tempelaars
Nummer 2                 Corné Huijbreghs
Nummer 3                 Boaz Leeflang
Nummer 4                 Mika Gankema
Reserves                   Justin Smit, Kevin Buitendam en Jelmer Kok

laatst bijgewerkt op: 11 okt 2018 22:00Karwei Vacatures Mijdrecht

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht