Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

N201 tussen Loenersloot en Vinkeveen komend weekend deels dicht

Datum: 25 oktober 2018
Bron: Provincie Utrecht

De N201 tussen Loenersloot en Vinkeveen gaat komend weekend (27 - 29 oktober) deels dicht voor onderhoud.

Het asfalt tussen de verkeerslichten onder de A2 wordt vernieuwd en om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, moet de weg dicht. Reden hiervan is de vele spoorvorming die het wegdek op dit moment vertoont. Dit levert gevaarlijke situaties op .

Het nieuwe wegdek krijgt een speciale tussenlaag die hier beter tegen bestand is. Vanwege het toepassen van deze extra tussenlaag, nemen de werkzaamheden het hele weekend in beslag.

Omleiding

De wegafsluiting begint om 02:00 uur in de nacht van vrijdag 26 oktober op zaterdag 27 oktober. Op maandagochtend 29 oktober, 05:00 uur gaat de weg weer open voor verkeer. Het gaat om een gedeelte van ongeveer 350 meter, tussen de toerit naar de A2 richting Amsterdam en de afrit vanaf de A2 uit Amsterdam.

Het doorgaande verkeer op de N201 richting Vinkeveen en richting Utrecht wordt omgeleid via de A2 richting Amsterdam en kan keren bij afslag Abcoude. De omleidingsroute wordt aangegeven op gele borden. Het fietspad blijft beschikbaar voor fietsers en calamiteitenverkeer.

Lijnbus

De lijnbussen blijven met aangepaste, kleine bussen hun normale dienstregeling rijden via het fietspad. Verkeersregelaars zorgen gedurende de wegafsluiting voor een veilige begeleiding van het verkeer.

laatst bijgewerkt op: 25 okt 2018 13:13Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht