Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gruwelijke verkrachtingszaak Breukelen: wat bezielde Ingmar S.?

Datum: 08 november 2018
Bron: RTV Utrecht

De 45-jarige Ingmar S. staat vandaag terecht voor de meervoudige verkrachting van een vrouw uit Breukelen. Hij zou het slachtoffer ook hebben beroofd en ontvoerd. De zaak wordt vandaag inhoudelijk behandeld.

De officier van justitie zei tijdens een eerdere zitting dat S. in grote lijnen heeft bekend. De inwoner van Nieuwkoop, een echtgenoot en vader, wordt ervan beschuldigd dat hij de vrouw op donderdagochtend 15 maart op de Kanaaldijk West in Breukelen heeft bedreigd met een nepvuurwapen. Hij eiste haar pinpas en pincode op.

S., een bleke magere man met kort opgeknipt donkerblond haar, reed daarna met de vrouw naar een recreatiegebied bij Nieuwer ter Aa in haar auto. Hij zou haar daar in de bosjes hebben verkracht. Haar polsen werden vastgebonden met tiewraps en haar ogen werden met tape dichtgeplakt.

VASTGEBONDEN ACHTERGELATEN

Na deze verkrachting nam de man de vrouw mee naar Woerdense Verlaat, waar hij zich opnieuw aan haar zou hebben vergrepen. Het slachtoffer werd enige tijd opgesloten in de laadruimte van een vrachtauto terwijl S. zijn auto ging halen. Hij legde haar daarna in de kofferbak van de auto en reed ongeveer een uur met haar rond. De vrouw werd uiteindelijk vastgebonden achtergelaten in Diemen. Ze werd ontdekt door voorbijgangers. De politie kwam S. op het spoor na onderzoek in het recreatiegebied in Nieuwer ter Aa.

Psychologisch onderzoek in het Pieter Baan Centrum heeft niet duidelijk gemaakt of de man een stoornis heeft, waardoor hij tot zijn daad is gekomen. Ook is onderzocht of zijn schildklieraandoening, en medicatie daarvoor, van invloed kunnen zijn geweest op zijn bizarre gedrag.

laatst bijgewerkt op: 8 nov 2018 09:42Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht