Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbrekers achtervolgd na meerdere woninginbraken in Mijdrecht

Datum: 10 november 2018
Bron: Petershotnews.nl

Agenten, Mijdrechtenaren, slachtoffers een politiehond en zelfs een helikopter hebben zaterdagavond achter drie inbrekers aangezeten.

De drie jongens hadden ingebroken in meerdere woningen aan de Steven van Rumelaerstraat in Mijdrecht toen zij werden overlopen. De daders sloegen vervolgens de achterruit van een woning aan diggelen, doken de sloot in en sloegen te voet op de vlucht. Één van de slachtoffers twijfelde geen moment en rende met een getuige achter de mannen aan richting het Proosdijlaantje. Daar verloren zij de inbrekers uit het oog.

De politie was snel en massaal ter plekke en zette de omgeving af. Met een politiehond en helikopter werd tevergeefs naar het drietal gezocht.

De woningen van de slachtoffers zijn totaal overhoop gehaald. Daarnaast zijn er kinderportemonneetjes gestolen, is een spaarvarken leeggeroofd en hebben de daders een laptop gestolen. Of er meer buit is, is nog niet bekend.

De politie doet uitgebreid onderzoek in de woningen en stelt sporen veilig. Ook hebben zij een Burgernet bericht met signalement verspreid. Iemand die rond de klok van 19:00 uur iets verdachts heeft gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

laatst bijgewerkt op: 10 nov 2018 21:15Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht