Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Crimineel kopstuk gearresteerd bij inval clubhuis en units in Mijdrecht

Datum: 21 november 2018
Bron: PetersHotnews.nl

De politie is  woensdagochtend rond 4:00 uur drie panden binnen gevallen op het industrieterrein in Mijdrecht. Deze invallen hebben te maken met een actie tegen de omstreden motorclub Caloh Wagoh.

De politie en het Openbaar Ministerie vermoeden dat motorclub Caloh Wagoh een grote rol speelt in de Nederlandse onderwereld, waarbij er sprake zou zijn van allerlei verbanden naar andere criminele groeperingen. Maandenlang deed de politie onderzoek naar de motorclub en met veertig invallen in clubhuizen en woningen denkt de politie vandaag een belangrijke slag te hebben geslagen. Bij de actie waren meer dan 800 agenten betrokken. Daarbij zijn ook enkele arrestatieteams van de politie ingezet.

In Mijdrecht werd één van de kopstukken aangehouden. Dat gebeurde bij een derde inval aan de Rendementsweg. Een getuige vertelde tegen PetersHotnews.nl dat agenten bij de eerste inval op de Communicatieweg misgrepen. De verdachte heeft daar wel gewoond, maar is al lang vertrokken volgens de man. De nieuwe huurders werden in de boeien geslagen en agenten doorzochten de unit. De tweede inval vond volgens getuigen plaats in één van de clubhuizen in diezelfde straat. Of er iets in beslag is genomen, is niet bekend.

Bij de landelijke acties heeft de politie onder meer vuurwapens, softdrugs, telefoons, auto’s, scooters en administratie in beslag genomen.

laatst bijgewerkt op: 21 nov 2018 15:52Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht