Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Hulpdiensten rukken massaal uit voor onwelwordingen Wilnis

Datum: 30 november 2018
Bron: Petershotnews.nl

Meerdere ambulances, politie en brandweer zijn vrijdagavond druk bezig geweest met een bijzonder incident op de Watertuin in Wilnis.

Twee bewoners voelden zich niet lekker en werden onwel. Een buurvrouw die kwam helpen in de woning werd vervolgens ook 'bevangen' door iets. 

De ambulancemedewerkers roken een 'zoete lucht' in de woning en besloten om de slachtoffers en zichzelf in veiligheid te brengen in een andere woning op het park. De brandweer werd gealarmeerd, maar met hun apparatuur werd niets gevaarlijks gemeten.

De adviseur gevaarlijke stoffen, de officier van dienst van de brandweer en de officier van dienst geneeskunde werden gealarmeerd om poolshoogte te nemen bij de woning.

De twee bewoners zijn overgebracht naar het AMC in Amsterdam.

Uiteindelijk heeft de brandweer niets kunnen meten. De buurvrouw kon na controle van het ambulancepersoneel gewoon thuis blijven. 

Wat het precies geweest is, is nog niet bekend. Wellicht dat de bewoners iets 'verkeerds' gegeten hebben. 

laatst bijgewerkt op: 30 nov 2018 22:19Karwei Vacatures Mijdrechtv.l.n.r: Officier van dienst brandweer, officier van dienst geneeskunde en de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweerv.l.n.r: Officier van dienst brandweer, officier van dienst geneeskunde en de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht