Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Diploma's en jubilaris bij brandweer Abcoude

Datum: 12 december 2018
Bron:

Op woensdagavond 12 december was weer de traditionele korpsavond van de vrijwillige brandweer van Abcoude om het jaar af te sluiten en vooruit te blikken naar het nieuwe jaar.

Postcommandant Rijk van den Dikkenberg trapte de avond af met een terugblik op het afgelopen jaar, waarbij de uitrukken natuurlijk centraal stonden. Ook werd het resultaat van de ledenwervingsactie in 2018 toegelicht door Rijk. Er zijn nu 6 aspiranten bij brandweer Abcoude.

Vervolgens reikte burgemeester Divendal de diploma’s brandweerchauffeur en pompbediende uit aan Brend en Coen. Ook is Leon in het zonnetje gezet door de burgemeester, omdat Leon al 35 jaar vrijwilliger is. Jolanda en Anne zijn bedankt voor hun inspanningen afgelopen jaar. De avond werd afgesloten met een toost op het nieuwe jaar.

Komende jaar zullen de vrijwilligers weer verder gaan met hun ledenwervingsactie. Brandweer Abcoude is nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Anne Verweij (a.verweij@vru.nl).

laatst bijgewerkt op: 13 dec 2018 00:02Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht