Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gezocht: eigenaren van gestolen goederen, inbraken Uithoorn

Datum: 18 oktober 2011
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland

De politie is op zoek naar de eigenaren van tientallen goederen die vermoedelijk buit zijn gemaakt bij woninginbraken. Foto's van de goederen zijn op www.depolitiezoekt.nl gezet in de rubriek "Is dit van u?".

Groot aantal inbraken

Het inbrakenteam van de recherche van District Zuid arresteerde in augustus 2011 een groep inbrekers. Onderzoek wees uit dat deze groep verantwoordelijk is voor een groot aantal inbraken in de wijk Meerwijk Oost in Uithoorn en de omgeving daarvan. Mogelijk hebben ze ook in andere plaatsen hun slag geslagen.

Emotionele waarde
Bij de aangehouden inbrekers is een grote hoeveelheid goederen in beslag genomen. Daarvan bestaat het sterke vermoeden dat ze afkomstig zijn van woninginbraken. De goederen kunnen op dit moment echter niet gelinkt worden aan concrete zaken. Het gaat onder meer om horloges, sieraden, zonnebrillen, mobiele telefoons, laptops en andere goederen met waarschijnlijk een hoge emotionele waarde voor de slachtoffers.

Fotoboek
Op de www.depolitiezoekt.nl is een fotoboek gemaakt met de gestolen goederen. Mensen die een of meerdere van deze goederen herkennen kunnen het tipformulier op www.depolitiezoekt.nl invullen of contact opnemen via 0900-8844. Hoe meer spullen herkend worden hoe sterker het bewijs tegen de inbrekers.

Klik hier voor het foto's.

 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug