Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbraak bij basisschool en voetbalclub Mijdrecht

Datum: 10 april 2019
Bron: Petershotnews.nl

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn inbrekers actief geweest in Mijdrecht bij basisschool De Twister en bij voetbalvereniging SV Argon.

Bij basisschool De Twister aan de Molenwiek sloegen de daders een ruit van de directiekamer in. De inbrekers zijn binnen geweest, maar maakten weinig buit.
Diezelfde nacht was het ook raak bij voetbalvereniging SV Argon aan de Hoofdweg. Hier hebben de daders op meerdere manieren geprobeerd toegang tot het pand te krijgen. Bij één van de toegangsdeuren sloegen zij een gat in de ruit en konden de deur vervolgens van binnenuit openen. Ook is het raampje van de kantinedeur ingegooid om te proberen binnen te komen.

Het lijkt om een ‘klungelige’ inbraak. Zeker omdat de daders werden tegengehouden door een zogeheten branddeur. Meerdere malen hebben zij geprobeerd deze te forceren, maar dat lukte niet. Of er uiteindelijk buit is gemaakt, is nog niet bekend.

De politie doet onderzoek en kijkt naar een mogelijk verband tussen de twee inbraken. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 10 apr 2019 10:27Karwei Vacatures Mijdrecht
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht