Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Lenterit brengt 5000 euro op voor Stichting Hoogvliegers

Datum: 17 april 2019
Bron:

De vijftiende Lenterit die afgelopen zondag plaatsvond, was met zo’n 185 deelnemers verdeeld over 77 equipes, is succesvol verlopen.  Er waren weer veel mooie auto’s aanwezig zoals Lotus, Volvo, Triumph, Mercedes, Jaguar, Ferrari en nog vele andere. Door deel te nemen steunden de equipes het goede doel Stichting Hoogvliegers. De route die startte bij Hotel Mijdrecht Marickenland was te volgen uit een routeboek met een “stripverhaal” van bolletjes en pijltjes waarmee de deelnemers hun weg moesten zien te vinden en onderweg een aantal vragen moesten beantwoorden.

De eerste prijs (Meevliegen vanaf Hilversum) ging naar team M. van den Eijnden equipe 28. De tweede prijs (een ICE watch van Juwelier van Beek) ging naar team K. Ross equipe 24, in een Skoda. De derde prijs (een cadeaubon van Decorette Mijdrecht) ging naar team M. Reuling, equipe 67 in een mooie Opel Insignia.

De “Earlybird” prijs voor vroege aanmelders (voor 50 euro brandstof bij Haan Tankstation Mijdrecht) werd door loting gewonnen door team D. van de Vliet in een Pontiac.

Voor de uitslag, foto’s en meer informatie kijk op www.lenterit.nl

Na afloop van de Lenterit konden Huub Kluijtmans van Lionsclub Mijdrecht – Wilnis en presentatrice Myra de Groot van Myra de Groot entertainment producties Stichting Hoogvliegers -ambassadeur Peter Bakker een cheque van € 5000,- overhandigen.

Volgend jaar wordt de Lenterit weer georganiseerd op zondag 19 april 2019 bij Hotel Mijdrecht Marickenland. Aanmelden om op de hoogte te blijven kan nu al op www.facebook.com/lenteritNL 

Foto's: Andras Fictoor

laatst bijgewerkt op: 17 apr 2019 15:31Karwei Vacatures Mijdrecht

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht