Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Klopjacht op doorrijder ongeluk Vinkeveen

Datum: 20 april 2019
Bron: 0297.nl

De politie heeft aan het begin van zaterdagmiddag Burgernetdeelnemers gevraagd uit te kijken naar een auto rondom Vinkeveen.

Deze zwarte BMW X5 was niet veel eerder betrokken bij een ongeluk op de afrit van de A2 bij Vinkeveen. Daar belandde een auto in de berm. De bestuurder daarvan raakte ernstig gewond. Eén rijstrook en de afrit zelf waren korte tijd afgesloten.

"Ondanks een pijlwagen van Rijkswaterstaat, twee politie-auto's en heel veel pionnen waren er negentien bestuurders die het nodig vonden om toch gebruik te maken van de afgekruisde rijstrook" schrijven agenten geërgerd op Facebook. "Twee bestuurders vonden het zelfs nodig om tussen de pionnen door gewoon de afrit op te rijden." Deze auto's reden door de sporen van het ongeval heen. Pasen wordt echter minder leuk voor deze 'asomobilisten': alle kentekens zijn genoteerd dus zij kunnen binnenkort post uit Leeuwarden verwachten, met onder de streep een bedrag van zo'n 250 euro.

Anderhalf uur later werd de zoektocht naar de veroorzaker gestaakt. Of de auto, die een kenteken heeft dat begint met 'PZ', is aangetroffen, is niet duidelijk. Een berger heeft de gecrashte auto afgevoerd. 

laatst bijgewerkt op: 20 apr 2019 22:25Karwei Vacatures Mijdrecht
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht