Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Koningsdag De Ronde Venen

Datum: 27 april 2019
Bron: 0297.nl

De burgemeester van De Ronde Venen heeft vrijdagavond de Koningsdagactiviteiten geopend in Mijdrecht. Maarten Divendal gaf het startsein van de feestelijkheden door middel van een vuurwerkshow.

Zaterdagochtend was het ondanks de regen gezellig druk op de vrijmarkten in Vinkeveen, Wilnis en Mijdrecht. De rommelmarkt kwam vrij laat op gang, maar dat mocht de pret niet drukken.In het gemeentehuis waren alle inwoners met een koninklijke onderscheiding uitgenodigd voor een borrel.

Zaterdagmiddag was er voor de kinderen van alles te doen in het Speelwoud van Wilnis, maar ook op de Windmolenpark in Mijdrecht was groots uitgepakt. Tientallen attracties waren gratis toegankelijk voor de kleintjes.

In Vinkeveen was het op het Boeiplein gezellig druk. Dansstudio Sietske trad op en ook het shantykoor was van de partij terwijl de festiviteiten op het parkeerterrein bij Maria Oord ook los barsten.

In Mijdrecht was het groot feest op het Raadhuisplein. Rond 20:00 uur ging daar het geluid uit en was Koningsdag voorbij.

Klik hier voor foto's van Mijdrecht en hier voor die van Wilnis en Vinkeveen.

laatst bijgewerkt op: 27 apr 2019 22:00Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht