Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Foto's Vinkefest online

Datum: 10 juni 2019
Bron: 0297.nl

Nadat een windhoos woensdagavond de feesttent deels had weggeblazen ging Vinkefest, het feest van Vinkeveen, vrijdagmiddag gewoon van start. Tientallen vrijwilligers hebben donderdag met man en macht gewerkt om de schade te herstellen.

De windhoos die huis hield in Vinkeveen en omgeving blies het achterste deel van de feesttent weg. De constructie kwam in een slaapkamer terecht en koelkasten lagen tientallen meters verder in een weiland. De organisatie heeft donderdagochtend samen met tientallen vrijwilligers, gemeente, hulpdiensten en de tentbouwer een plan van aanpak gemaakt om het feest toch door te laten gaan, en dat is gelukt! Vinkefest 2019 ging vrijdagmiddag knallend van start.

VrijMiBo

Vrijdagmiddag stond in het teken van de gezelligste VrijMiBo van De Ronde Venen. Ramon Sandbergen, Tony Anderson, Ronald Engel, Thomas Oudshoorn en Robert Vermaas zorgde voor muzikaal vermaak. Ondanks de regen was het gezellig druk. Klik hier voor de foto's.

Foute Party

Vrijdagavond was het fouter dan fout in de feesttent aan de Demmerik. Qmusic kwam langs om lekker lang te feestbeesten met hits van het Qmusic’s Foute Uur. Nadat de tentbouwers in het zonnetje werden gezet sloot Snollebollekes de avond af en ging het dak er 'figuurlijk' af. Klik hier voor de foto's.

Vinkefest Live

Nadat er zaterdagmiddag gedart was in de feesttent was het zaterdagavond tijd voor Vinkefest Live. De band Stoot was de hele avond van de partij en werd afgewisseld met Glennis Grace en Helemaal Top. Het werd een avond om niet te vergeten. Klik hier voor de foto's.

Makelaardij Witte Prutmasters

Zondagmiddag vond de jaarlijkse prutmasters plaats. Ruim 150 deelnemers van jong tot oud waande zich een weg door sloten en modderbaden. Klik hier voor de foto's.

Hollandse Avond

Zondagavond was het tijd voor de Hollandse Avond. Met optredens van Anita Meyer, Het Feestteam, Henk Dissel, Yves Berendse, Robert Vermaas, Davey Miller, Mark Fledderman, Quincy Smolders en Ramon Sandbergen was het lekker mee blèren. Klik hier voor de foto's

 

Familiedag

Zondagmiddag was het familiedag. Voor jong en oud was er van alles toen en traditie getrouwd vond ook de Vinken Voice Kids plaats. Klik hier voor de foto's.

 

laatst bijgewerkt op: 12 jun 2019 15:47Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht