Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Stoffelijk overschot in Amsterdam-Rijnkanaal vermoedelijk vermiste Albanees (43)

Datum: 21 juli 2019
Bron: RTV Utrecht

Een lichaam dat vrijdag in het Amsterdam-Rijnkanaal bij Nigtevecht werd aangetroffen, is vermoedelijk van een 43-jarige man uit Albanië. Hij wordt sinds enige tijd vermist.

Een voorbijganger zag vrijdagmiddag iets in het water drijven en schakelde de politie in. Omdat het mogelijk een lichaam was, startte de politie een onderzoek. Daaruit is gebleken dat het waarschijnlijk gaat om de 43-jarige Albanees.

De politie gaat verder onderzoek doen naar de identiteit van de man en hoe hij om het leven is gekomen. Daarbij worden alle opties opengehouden, aldus de politie.

POLITICUS
Albanese media melden vandaag het overlijden van de 43-jarige politicus Festim Lato. Hij zou in Nederland in een hinderlaag zijn gelokt. Lato is de zelfbenoemde president van de regio Chameria, een niet-erkend republiekje tussen Albanië en Griekenland.

Omroep Gelderland meldt dat het lichaam van de politicus in Nijmegen gevonden zou zijn. Volgens een woordvoerder van de politie Oost-Nederland gaat het in die zaak echter om een Poolse man.

De politie in Utrecht kan niet bevestigen of het in Nigtevecht gevonden lichaam van Lato is.

laatst bijgewerkt op: 22 jul 2019 15:12Karwei Vacatures Mijdrecht
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht