Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Verwarring over 'gestolen' auto Ali B, politie geeft aangepaste verklaring

Datum: 22 september 2019
Bron: ad.nl / PetersHotnews.nl

Ali B. heeft met grote verbazing gereageerd op de berichten dat een 46-jarige man er zaterdag met zijn auto vandoor zou zijn gegaan. Volgens de rapper is er sprake van een groot misverstand. ,,Ik wil voor de duidelijkheid melden dat dit verhaal ongeloofwaardig is”, laat hij weten op Instagram.

Een grote politiemacht was zaterdagmiddag in Vinkeveen op zoek naar een 46-jarige verdachte. De man had recent iemand met een vuurwapen bedreigd en zou gisteren door getuigen zijn gezien bij recreatiepark Buitenborgh.

Peperdure sportwagen

Volgens de politie vluchtte de verdachte weg in een Bentley Bentayga, een peperdure sportwagen. Deze Bentley zou op naam staan van Ali B. Een woordvoerder van de rapper bevestigde tegenover Shownieuws dat het inderdaad de Bentley van Ali betrof. 

Andere versie

Ali B. zelf stelt dat hij gisteren zijn Bentley had uitgeleend aan een vriendin en dat hij zelf de bolide weer heeft opgehaald. Zij reed met haar kinderen in mijn auto toen zij gecontroleerd werd. Uiteindelijk heeft de politie de Bentley volledig onderzocht gedurende ruim 1,5 uur. De auto is niet in beslag genomen. 

Ali benadrukt ook dat de politie hem niet heeft benaderd voor vragen. ,,De berichtgeving lijkt dan ook niet te kloppen.” De rapper heeft de mogelijkheid om te reageren op het Instagram-bericht uitgeschakeld.

Reactie politie

De politie kwam zondagmiddag met een ietwat andere verklaring en bevestigde dat de verdachte niet in de Bentley is gevlucht. Zaterdag bevestigde een woordvoerder nog dat de Bentley onbeheerd werd aangetroffen langs de weg en dat dit mogelijk de auto was waar de verdachte gebruik van had gemaakt. Nu vertelt een woordvoerder dat de bestuurster van de Bentley, een vriendin van Ali, alleen werd gecontroleerd. Waarom de auto anders dan andere auto's langs de kant is gezet en grondig doorzocht is, is niet bekend. Ook is niet bekend waarom de Bentley niet in één keer door mocht rijden en ruim twee uur langs de kant heeft gestaan. 

De verdachte, een 46-jarige man, is uiteindelijk niet gevonden. Er is dan ook niemand aangehouden. Gisteren maakte de politie nog melding van een 73-jarige man, maar ook die leeftijd is nu aangepast.

laatst bijgewerkt op: 25 sep 2019 14:18Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht