Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Eigenaar schoonheidssalon Mijdrecht: Ik ben nog in shock

Datum: 30 september 2019
Bron: 0297.nl

Het is nu twee dagen nadat een onverlaat de schoonheidssalon in de Dorpsstraat van Mijdrecht in brand heeft gestoken. De persoon sloeg het raam in en stak een jerrycan met brandstof aan. Daarna nam ie de benen.

"Ik moest er van de politie even heen om foto's te maken" vertelt eigenaresse Neda. "Het is zo donker daar. Het is helemaal nat, kapot en zwart. Ik ben gelijk weggerend. Oh jesses, zo eng." Ze tast in het duister als het gaat wie het op haar gemunt lijkt te hebben. "Wat heb ik fout gedaan? Ik heb geen vijanden en ook nooit gehad. Wie is er boos op mij? Ik ben zo rustig en heb nooit wat foutgedaan."

Ingebroken

Een tijdje terug is er waarschijnlijk geprobeerd in te breken in de salon. Het slot en het handvat van de voordeur waren beschadigd. Ook Neda's auto moest het op enig moment ontgelden. "Iemand heeft de kabels van onder geknipt. Ik wil graag weten wie er achter al deze ellende zit. Ik was zo blij met mijn salon en met mijn klanten."

Boze klanten

De aangrenzende winkeliers zeggen in het AD dat er geregeld boze klanten voor een dichte salondeur staan en dan bij hen over de vloer komen. Neda's salon was sinds haar bevalling alleen open op afspraak. "Klanten wisten dit. Zonder afspraak werd niemand geholpen. De bevalling was onverwacht en we hebben iedereen netjes een sms gestuurd. Sommigen hadden het verkeerde nummer achtergelaten en zij zijn inderdaad langsgeweest." Verder is er volgens haar niets van waar.

"Ik heb eergisteren aangifte gedaan. Ik weet niet wat er nu moet gebeuren want ik heb geen ervaring met dit soort dingen. Gelukkig heb ik heel lieve en aardige mensen in Mijdrecht ontmoet. Ze bellen en appen me constant. Maar voorlopig gaat de salon niet meer open."

laatst bijgewerkt op: 30 sep 2019 10:49Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht