Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Honderden hennepplanten gevonden in rijtjeswoning Mijdrecht

Datum: 05 oktober 2019
Bron: Petershotnews.nl

Bij een woning aan de Anselmusstraat in Mijdrecht is zaterdagavond een hennepkwekerij ontdekt.

De buren belde de brandweer vanwege een enorme waterlekkage. Aan de achterzijde van de woning stroomde het water uit de woning naar beneden.

Toen de politie poolshoogte ging nemen, zagen ze bij binnenkomst direct dat er aan de meterkast 'geknutseld' was. Stedin werd gealarmeerd om de stroom van de woning te halen waarna de politie veilig de woning kon betreden.

Twee slaapkamers op de eerste etage stonden vol met hennepplanten. Om hoeveel planten het totaal gaat is nog niet bekend gemaakt. Op zolder stond een vat met water wat overstroomde. De brandweer heeft uiteindelijk al het water met een dompelpomp uit de woning gepompt de straat op. Alle etages hadden waterschade. Van de bewoner ontbreek ieder spoor. Woningcorporatie GroenWest is eigenaar van de woning. 

De planten en apparatuur zal vanavond nog vernietigd worden.

laatst bijgewerkt op: 5 okt 2019 21:26Family Mijdrecht


Met warmtebeeldcamera wordt gekeken of er warme sectoren in het dak te vinden zijn.Met warmtebeeldcamera wordt gekeken of er warme sectoren in het dak te vinden zijn.
Bij de voordeur was het water al zichtbaarBij de voordeur was het water al zichtbaar
GroenWest, Stedin en de brandweer maken een planGroenWest, Stedin en de brandweer maken een plan
De lekkage aan de achterzijdeDe lekkage aan de achterzijde

De kwekerij en watervaten worden leeg gepompt door de brandweerDe kwekerij en watervaten worden leeg gepompt door de brandweer
Terug

Family Mijdrecht