Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Asfaltonderhoud N212 in Wilnis - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Asfaltonderhoud N212 in Wilnis

Datum: 22 september 2011
Bron: Provincie Utrecht

In de periode van 26 t/m 29 september 2011 voert de provincie Utrecht asfaltonderhoud uit op de hoofdrijbaan van het kruispunt N212 (Ir. Enschedeweg) - Oudhuijzerweg/Dorpsstraat (tussen hm 2,0 en hm 2,4).

Planning werkzaamheden
De werkzaamheden vinden plaats in de avonden en nachten van 26 op 27 september, van 27 op 28 september en van 28 op 29 september, van 20.00 uur 's avonds tot 6.00 uur de volgende ochtend. Donderdag 29 september zullen er overdag nog kleine afrondende werkzaamheden plaatsvinden.
Het verkeer kan dan met matige hinder gewoon doorgang vinden.

Doorgaand verkeer en bus
Gedurende de werkzaamheden zal het kruispunt afgesloten zijn voor al het doorgaande verkeer.
Het verkeer dient de omleidingsroute te volgen die met borden staat aangegeven. Daarnaast zijn verkeersregelaars aanwezig om extra aanwijzingen te geven. Het openbaar vervoer kan gewoon doorgang vinden, evenals hulpdiensten met spoed.

Geluidshinder
Het kan zijn dat de werkzaamheden enige geluidshinder met zich mee brengen, omdat er tijdens de werkzaamheden ook gefreesd moet worden. Ook het werkverkeer kan enige geluidsoverlast veroorzaken.

Slag om de arm
Bij alle wegwerkzaamheden geldt dat weersomstandigheden ertoe kunnen leiden dat de planning noodgedwongen wat naar achteren schuift. Bijvoorbeeld als er lang achter elkaar veel regen valt. Asfalteren en markering aanbrengen is dan niet verstandig omdat het resultaat van slechte kwaliteit zal zijn.

Vragen?
Voor vragen over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van uw perceel kunt u het beste direct contact opnemen met de heer W. Dekker van de provincie Utrecht, tel. 06-18300449.

Voor alle overige vragen over de wegwerkzaamheden kunt u bellen of mailen naar:
T (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)
E wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht