Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Onderhoud aan N201 bij Vinkeveen

Datum: 27 september 2011
Bron: Provincie Utrecht

In de periode van 26 t/m 29 september 2011 voert de provincie Utrecht asfaltonderhoud uit op afrit van de N201 uit de richting van de A2 naar Vinkeveen en de hoofdrijbaan op het viaduct over de N201.

Planning werkzaamheden, afsluitingen en bereikbaarheid
De werkzaamheden aan de afrit vinden plaats in de avonden en nachten van 26 op 27 september, van 27 op 28 september en van 28 op 29 september, van 20.00 uur 's avonds tot 6.00 uur de volgende ochtend. Gedurende deze werkzaamheden zal de afrit afgesloten zijn voor al het doorgaande verkeer.

Het verkeer dient de omleidingsroute te volgen die met borden staat aangegeven. Daarnaast zijn verkeersregelaars aanwezig om extra aanwijzingen te geven. Het openbaar vervoer kan gewoon doorgang vinden, evenals hulpdiensten met spoed.

De werkzaamheden aan de hoofdrijbaan op het viaduct over de N201 vinden plaats van donderdagavond 29 september 20.00 uur tot en vrijdagochtend 30 september 6.00 uur. Gedurende deze werkzaamheden zal al het doorgaande verkeer omgeleid worden via de op- en afritten. De verkeershinder blijft hierdoor beperkt.

Geluidshinder
Het kan zijn dat de werkzaamheden enige geluidshinder met zich mee brengen, omdat er tijdens de werkzaamheden ook gefreesd moet worden. Ook het werkverkeer kan enige geluidsoverlast veroorzaken.

Slag om de arm
Bij alle wegwerkzaamheden geldt dat weersomstandigheden ertoe kunnen leiden dat de planning nood-gedwongen wat naar achteren schuift. Bijvoorbeeld als er lang achter elkaar veel regen valt. Asfalteren en markering aanbrengen is dan niet verstandig omdat het resultaat van slechte kwaliteit zal zijn.

Vragen?
Voor vragen over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van uw perceel kunt u het beste direct contact opnemen met de heer W. Dekker van de provincie Utrecht, tel. 06-18300449.

Voor alle overige vragen over de wegwerkzaamheden kunt u bellen of mailen naar:
T (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)
E [email protected]

Luchtfoto: Peter Bakker ([email protected])

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht