Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bestuurder met drank op veroorzaakt ravage in Mijdrecht

Datum: 10 april 2020
Bron: Petershotnews.nl

Vrijdagavond rond 20.50 uur heeft er een flinke aanrijding plaats gevonden op de Ringdijk Tweede Bedijking in Mijdrecht.

Op de weg tussen De Hoef en Amstelhoek zijn verschillende wegversmallingen die met voorrangsborden worden aangegeven. Een Volvo kwam vanuit de Amstelhoek en had voorrang. De man reed met zijn auto door de versmalling heen toen een tegemoetkomende Mercedes met hoge snelheid naderde en ook door bleef rijden. De man in de Volvo week uit en kon een frontale botsing voorkomen, maar de auto's ramden elkaar aan de zijkant. 

Beide auto's kwamen meters verder en 180 graden gedraaid tot stilstand. De bestuurder van de Mercedes, die geen voorrang had, bleek teveel te hebben gedronken. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Doordat de bestuurder van de Volvo was uitgeweken is zwaar letsel voorkomen en liepen beide bestuurders lichte verwondingen op.

Agenten die bij het ongeluk kwamen assisteren zijn per abuis tegen een andere weggebruiker aangereden toen zij aankwamen bij het ongeluk. De agent heeft met de bestuurster de schade afgewikkeld.

laatst bijgewerkt op: 11 apr 2020 19:37Family Mijdrecht


Deze Volvo kwam van de andere kant en had dus voorrang.Deze Volvo kwam van de andere kant en had dus voorrang.
De Mercedes kwam vanaf de andere kant (en had dus geen voorrang)De Mercedes kwam vanaf de andere kant (en had dus geen voorrang)
Een klein ongeluk met de politieauto ter plaatseEen klein ongeluk met de politieauto ter plaatse
Een klein ongeluk met de politieauto ter plaatseEen klein ongeluk met de politieauto ter plaatse
Terug

Family Mijdrecht