Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Doneer je statiegeld bij Hoogvliet Supermarkten voor Stichting Hoogvliegers

Datum: 13 juli 2020
Bron: Stichting Hoogvliegers

Tot 31 augustus 2020 kunnen klanten in de meeste Hoogvliet supermarkten hun statiegeldbedrag met één druk op de knop doneren aan de Stichting Hoogvliegers.

De flessenautomaten zijn uitgerust met een donatieknop. Na het invoeren van flessen of kratten kiest de klant met deze knop voor het doneren van het statiegeldbedrag. Wie ervoor kiest niet te doneren krijgt met de bonknop een reguliere statiegeldbon.

Door de sterke verbinding met haar omgeving is Hoogvliet niet alleen een aantrekkelijke supermarkt om boodschappen te doen, maar neemt zij ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een van de initiatieven die Hoogvliet in het bijzonder een warm hart toedragen en binnen de organisatie een prominente plaats hebben gegeven is Stichting Hoogvliegers. Het ligt daarom voor de hand dat Hoogvliet de donatieknop graag inzet om klanten bij dit prachtige goede doel te betrekken.”

Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen in de leeftijd van zes tot en met zeventien jaar een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Op het vliegveld beleven de kinderen met brandweer, politie, vrachtwagens, stoere auto’s en vooral helikopters en vliegtuigen (waarin zij zelf mogen vliegen) een onvergetelijke dag.

laatst bijgewerkt op: 13 jul 2020 11:20



Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht