Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gestolen auto te water in Abcoude

Datum: 02 september 2011
Bron: Politie

Abcoude/De Lutte  - Tijdens de vakantie van de bewoners van een woning behorende bij een horecagelegenheid aan de Bentheimerstraat in De Lutte is er ingebroken in zowel het bedrijfspand als de aangrenzende woning. Hierbij zijn onder andere de wapenkluis en een personenauto ontvreemd.

De inbraak heeft vermoedelijk plaatsgevonden van 25 op 26 augustus jl. De ontvreemde personenauto, een zwarte Daihatsu Terios voorzien van het kenteken 30-DG-FD, is maandag 29 augustus jl. in een water aangetroffen in Gein-Noord in Abcoude. De wapenkluis, die aan de voorgeschreven eisen voldeed, is zwart en van het merk Hunter, model G3 met als inhoud vier jachtgeweren, is tot op heden nog niet aangetroffen.

Politie Twente is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Bent u getuige geweest van de inbraak of heeft u gezien dat tussen De Lutte en Abcoude getankt is met de personenauto of weet u waar de zwarte kluis zich op dit moment bevindt, neemt u dan contact op met Politie Twente, recherche cluster Noordoost via 0900-8844 of anoniem via Bel M 0900-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht