Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brandweer bevrijdt zwaargewonde automobilist uit te water geraakt voertuig Nieuwersluis

Datum: 06 januari 2021
Bron: Petershotnews.nl

Bij een eenzijdig ongeluk in Nieuwersluis is woensdagavond één persoon zwaargewond geraakt. Het slachtoffer raakte met zijn auto te water en moest door de brandweer bevrijd worden.

Het ongeluk gebeurde rond 22:10 uur in een bocht op de N402 tussen Nieuwersluis en Loenen aan de Vecht. De man verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en raakte van de weg. Hij klapte tegen een zogeheten duiker welke als oprit naar een woning fungeert. De brandweer moest te water om de man uit zijn voertuig te knippen. Eenmaal op het droge had het slachtoffer direct medische hulp nodig. Vanwege de ernst van het letsel kwam ook het team van de traumahelikopter ondersteuning bieden.

De N402 was lange tijd afgesloten voor hulpverlening en politie-onderzoek. Het slachtoffer is in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 c4d46854-73da-4974-b232-5142aacaeb04_1609998638.jpg

Het is niet de eerste keer dat er een ernstig ongeluk in dezelfde bocht gebeurd. In 2017 gleed er op datzelfde punt een motorrijder te water. Hij overleed ter plekke. Ook knalde er in dat jaar een automobilist tegen een boom. De wagen vloog in brand en de inzittende kon op het nippertje het voertuig verlaten.

laatst bijgewerkt op: 7 jan 2021 06:51Karwei Vacatures Mijdrecht
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht