Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Reeks vernielingen bij voetbalclub CSW: "De zinloze en kostbare vernielingen moeten stoppen!"

Datum: 07 januari 2021
Bron: Petershotnews.nl

Voetbalclub CSW uit Wilnis is al lange tijd slachtoffer van een reeks vernielingen. "De zinloze en kostbare vernielingen moeten stoppen!" Dat schrijft de club op haar website.

De overlast bij de voetbalvereniging neemt al lange tijd toe. Harde muziek, drank- en drugsgebruik en bergen afval heeft de club in samenwerking met de gemeente laten besluiten het sportcomplex na trainingstijd volledig af te sluiten. De gemeente plaatste een hekwerk wat de 'hangjeugd' moest tegenhouden. Echter, het hek stond er nog geen dag en het is al moedwillig vernield. "Blijkbaar was iemand het er niet mee eens dat veld vier niet meer toegankelijk was via de bosjes." Is te lezen op de website van de sportvereniging.

Reparaties aan het hekwerk hebben al meerdere malen plaatsgevonden, maar de vernielingen blijven plaatsvinden en het hekwerk wordt keer op keer gesloopt. Inmiddels heeft er al een Dug-out in brand gestaan. Is er brand- en of vuurwerkschade aan het kunstgras ontstaan en zijn voetbaldoeltjes en de bijbehorende netten gesloopt. CSW is er helemaal klaar mee en vraagt iedereen alert te zijn.

Ziet u, buiten de openingstijden van CSW, iemand lopen op het sportcomplex die daar niet thuis hoort? Bel dan de politie via 0900-8844.

Lees ook: Ruim €22.000,- schade in De Ronde Venen door jaarwisseling

laatst bijgewerkt op: 7 jan 2021 10:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht