Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gemeente sluit drugspand in Vinkeveen

Datum: 15 januari 2021
Bron: Petershotnews.nl

Burgemeester Maarten Divendal van De Ronde Venen heeft vrijdag een drugspand gesloten. In het gebouwen aan de Herenweg in Vinkeveen vond de politie onlangs ruim 235 kilo cocaïne en bijna een half miljoen euro cashgeld.

30 oktober 2020 viel de politie een bedrijfspand aan de Herenweg binnen. Daar troffen zij 235 kilo cocaïne en een geldbedrag van bijna een half miljoen euro aan. In een bijbehorende woning vond de politie nog eens een bedrag van 100.000 euro in contanten.  In de loods werden vier verdachten aangehouden. Zij worden verdacht van de handel in verdovende middelen en witwassen. De politie liet weten dat de huurder van de loods en hoofdverdachte in het onderzoek nog voortvluchtig is.

Omdat het pand een rol speelde in een criminele organisatie heeft de burgemeester het pand en bijbehoren erf 15 januari 2021 bestuurlijk gesloten. De sluiting loopt van 15 januari 2021 tot 15 juli 2021. 'Het is niet toegestaan dat het erf of pand in die periode publiek te openen op geopend te houden.' is te lezen in diverse aanplakbiljetten die de politie vrijdag op het terrein heeft verspreid. Het erf is afgesloten met bouwhekken en alle toegangsdeuren zijn verzegeld. 

Lees ook: Bestelbus leidde naar drugspand Vinkeveen; hoofdverdachte nog voortvluchtig.

laatst bijgewerkt op: 15 jan 2021 12:40Karwei Vacatures MijdrechtTerug

Karwei Vacatures Mijdrecht