Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Automobilist na diverse mislukte reddingsacties uit voertuig langs N201 Vinkeveen gehaald

Datum: 31 januari 2021
Bron: Petershotnews.nl

In Vinkeveen heeft een automobilist zeker drie kwartier lang vast gezeten langs de waterkant van de N201. Het slachtoffer was van de weg geraakt en enkele reddingsacties mislukten.

Rond 15:00 uur raakte een automobilist van de provincialeweg tussen de Vinkeveense Plassen. De bestuurder schoot het fietspad over en kwam in het riet langs de waterkant tot stilstand. Het slachtoffer kon niet zelfstandig uit zijn bestelbus komen.

Omstanders schoten te hulp en hebben het voertuig geprobeerd op het droge te trekken. Meerdere reddingsacties mislukten. Toen het voertuig na één van de pogingen dreigde te kantelen en het na 20 minuten nog niet was gelukt, werden de hulpdiensten gewaarschuwd.

De politie, brandweerduikers, een boot meerdere ambulances en een traumahelikopter werden naar het eenzijdige ongeluk gestuurd. Uiteindelijk heeft een bergingswagen de auto uit het riet getrokken en kon de bestuurder uitstappen. Ambulancepersoneel heeft zich over de inzittende ontfermt. De gealarmeerde traumahelikopter is niet geland.

laatst bijgewerkt op: 31 jan 2021 16:45Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht