Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie rolt hennepkwekerij op in Mijdrecht

Datum: 10 februari 2021
Bron: Petershotnews.nl

De politie heeft woensdagochtend een hennepkwekerij opgerold in Mijdrecht. De planten stonden in een bedrijfspand aan de Constructieweg.

De politie ging woensdagochtend de bedrijfsunit binnen nadat zij informatie hadden ontvangen over de mogelijke aanwezigheid van een hennepkwekerij. Op de eerste etage van het pand troffen agenten twee ruimtes met hennepplanten en een daarbij behorende kwekerij aan.

De ongeveer drie honderd aanwezige hennepplanten zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De kwekerij is ontmanteld en de politie doet onderzoek. Getuigen die meer informatie over de kwekerij hebben kunnen contact opnemen via 0900 - 8844 of anoniem via 0800 - 7000.

Vermoed u een hennepkwekerij in de buurt?

Vermoedt u dat er bij u in de buurt een kwekerij is of heeft u overlast van een hennepkwekerij? Bel dan de politie, 0900-8844 (lokaal tarief) of bel met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis).

Wat is het gevaar van hennepteelt?

Mocht zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevinden, dan loopt u risico op brand door kortsluiting en lekkage. Criminelen die zich bezighouden met illegale hennepteelt gebruiken onderling veel geweld. De schade die de hennepteelt veroorzaakt is groot. Woningcorporaties en energiebedrijven draaien op voor de kosten veroorzaakt door lekkages, brandschade en illegaal afgetapte energie.

Klik hier voor meer informatie over illegale hennepteelt.

laatst bijgewerkt op: 10 feb 2021 11:21Karwei Vacatures Mijdrecht

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht