Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

CDA Kandidaat Kamerlid uitgemaakt voor pedo langs A2 Baambrugge

Datum: 04 maart 2021
Bron: Petershotnews.nl

Het verkiezingsbord van CDA kandidaat Kamerlid Derk Boswijk langs de A2 bij Baambrugge is in de nacht van woensdag op donderdag beklad. De kreten die op het voorhoofd van het kandidaat Kamerlid zijn geklad, zijn niet mals.

Het verkiezingsbord staat in een weiland langs de A2 bij Baambrugge. Duizenden automobilisten die tussen Utrecht en Amsterdam konden de kreten donderdagochtend vroeg al zien. Op het voorhoofd staan woorden als pedo, dictatuur, toeslagenaffaire en vrijheid geklad.

Het CDA begrijpt de 'onverlaten' niet. Derk Boswijk kwam donderdagochtend zelf al met de volgende reactie naar buiten: ''Ik heb de afgelopen jaren met allerlei type mensen gesproken en blijf graag in gesprek, ongeacht je zorgen of overtuigingen. Maar dat moet wel altijd plaatsvinden op basis van wederzijds respect. Dat begint met van elkaars spullen afblijven.''

Het CDA zelf laat weten alles in werking te stellen om daders aan te pakken en gaat het verkiezingsbord zo snel mogelijk vervangen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

laatst bijgewerkt op: 4 mrt 2021 09:23Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht