Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Afsluiting N201 door onderhoud aan Amstelaquaduct en Waterwolftunnel

Datum: 10 maart 2021
Bron: Ingezonden stukken

De provincie Noord-Holland voert donderdagnacht 11 maart tot en met zaterdag ochtend 13 maart 2021 onderhoud uit aan het Amstelaquaduct (tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen) en aan de Waterwolftunnel (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer). Het verkeer op de N201 wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Afsluiting N201 ter hoogte van het Amstelaquaduct
De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van donderdagavond 11 maart 20.00 uur tot vrijdagochtend 12 maart 05.00 uur.
Het verkeer tussen het kruispunt Amsterdamseweg met de N201 in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met gele borden omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196 (en vice versa).

Afsluiting N201 ter hoogte van de Waterwolftunnel
De Waterwolftunnel wordt afgesloten van vrijdagavond 12 maart 19.00 uur tot zaterdagochtend 13 maart 06.00 uur.

Het verkeer op de N201 wordt met gele borden omgeleid tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer.

Werkzaamheden
Het is noodzakelijk het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel drie keer per jaar volledig af te sluiten voor onderhoud. Dit om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te waarborgen en de werkzaamheden sneller te kunnen uitvoeren. De wanden en markeringen worden gereinigd, zwerfvuil verwijderd en de riolering en veiligheidsmiddelen worden gecontroleerd. Dit jaar worden er tegelijkertijd met het regulier onderhoud ook noodreparaties aan het asfalt van de N201 uitgevoerd. In het asfalt van de weg tussen de Waterwolftunnel en de Legmeerdijk zijn meerdere gaten ontstaan vanwege de zware vorst van de afgelopen periode. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, vinden de werkzaamheden ’s nachts plaats.

Meer informatie
Met vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 - 0200 600 (gratis) of per mail: [email protected].

laatst bijgewerkt op: 10 mrt 2021 13:26Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht