Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Kijkdagen voor gestolen goederen bij politie Uithoorn

Datum: 29 augustus 2011
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland

In het politiebureau worden in beslag genomen sieraden en andere kostbare voorwerpen getoond. Ze zijn zeer waarschijnlijk de afgelopen maanden bij diverse woninginbraken in Uithoorn weggenomen.

Bij onderzoek naar de inbraken zijn in een woning in Uithoorn veel goederen in beslag genomen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Op 30 en 31 augustus en 1 september zijn er voor gedupeerden van woninginbraak speciale kijkdagen georganiseerd. Mensen die daarvoor zijn uitgenodigd worden in de gelegenheid gesteld te komen kijken of hun kostbare of dierbare voorwerpen ook terug zijn gevonden. Voorwerpen die overblijven, zal de politie later via www.depolitiezoekt.nl tonen.

De laatste maanden kreeg Uithoorn met een flink aantal woninginbraken te maken. Na een gerichte actie werden in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 augustus, twee mannen aangehouden. Eén van hen werd daarbij in zijn been geschoten door een agent. Vorige week hield de politie een derde verdachte aan. Na de aanhoudingen zijn er bijna geen inbraken meer gepleegd in Uithoorn.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug