Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Agenten springen uit taxi om verdachte aan te houden

Datum: 21 maart 2021
Bron: Petershotnews.nl

Op zondag 21 maart heeft de politie 3 mannen aangehouden op verdenking van diefstal van gereedschap op een bouwterrein aan de Rijksstraatweg. Dankzij tips van oplettende burgers konden de verdachten al snel worden aangehouden al had dat wel wat voeten in de aarde.

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 1 uur, krijgt de politie melding van een verdachte situatie: op het bouwterrein waren mogelijk mensen aanwezig. De politie gaat direct ter plaatse, maar treft niemand. Dan komt er weer een melding binnen met een tip over een auto waarin drie personen zijn weggereden die mogelijk te maken hebben met de diefstal. Deze auto wordt vrijwel direct staande gehouden. De bestuurder – een 21 jarige man uit Huizen - wordt aangehouden.

De twee andere verdachten zetten het op een rennen. Hierbij springt een van de mannen in een sloot en rent weg via het weiland. De politieheli weet de man al snel te traceren en ook hij wordt in de kraag gevat. Het gaat om een 21-jarige man uit Hoofddorp.

Het spoor van de derde verdachte wordt door een politiehond gevolgd en zo komt de politie meer te weten over waar hij zich bevindt. En dankzij nog een tip kunnen agenten de man verrassen. De verdachte wil in Loosdrecht in een taxi stappen, maar tot zijn schrik zit in de taxi niet alleen een chauffeur maar ook twee agenten. Ook de derde verdachte wordt nu aangehouden. Dit is een 20-jarige man uit Amersfoort.

De gestolen goederen, professioneel gereedschap, zijn in de auto aangetroffen en teruggeven aan de rechtmatige eigenaar.

laatst bijgewerkt op: 22 mrt 2021 14:53Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht