Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Spook BMW met draaiende motor houdt Loenen aan de Vecht wakker

Datum: 31 maart 2021
Bron: Petershotnews.nl

In Loenen aan de Vecht staats sinds woensdagavond een 'spook' BMW geparkeerd. De sportwagen staat sinds 18:30 uur met draaiende motor langs de Rijksstraatweg ter hoogte van het winkelcentrum. Van de bestuurder ontbreekt ieder spoor.

Buurtbewoners kregen na enkele uren argwaan en waarschuwden de politie. Die kwamen rond 23:00 uur poolshoogte nemen en trokken de auto in diverse systemen na. Met de BMW 318I bleek alles in orde: de wagen staat niet als gestolen geregistreerd en is ook WA verzekerd.

Diverse belpogingen om de eigenaar van de auto te achterhalen mislukten en ook de leasemaatschappij gaf niet thuis. Agenten moesten met onverrichter zake vertrekken terwijl de sportwagen met draaiende motor achterbleef.

Buurtbewoners hoopten rond 23:30 uur dat de brandstoftank van de wagen snel leeg was zodat de motor afsloeg. Ze hadden pech: op het display van de auto stond te lezen dat hij nog 129 kilometer kon rijden en ook de hits TOP50 bleef vrolijk aan staan.

Wie de BMW met draaiende motor achterlaten heeft blijft nog een raadsel. Diverse bewoners van het dorp herkennen de sportwagen niet en ook de uitbater van het plaatselijke restaurant heeft de wagen nog niet eerder gezien.

laatst bijgewerkt op: 1 apr 2021 06:18Karwei Vacatures Mijdrecht
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht