Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Open dag Brandweer De Ronde Venen 2011

Datum: 20 september 2011
Bron: ingezonden stukken

Zaterdag is het Brandweerdag bij de brandweerkazerne aan het Kloosterplein in Vinkeveen. Deze wordt georganiseerd door de brandweerposten van de Ronde Venen te weten; Abcoude, Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen & Waverveen.

Naast diverse demonstraties van allerlei specialiteiten van de brandweer zijn er de hele dag door rondritten met de brandweerauto, kan je spelen met water met de verschillende spuitspellen en is er allerlei informatie te verkrijgen over alles wat met brandweer te maken heeft. Er is een fotograaf die unieke foto's maakt van u en uw kinderen verkleed als stoere brandweerman/vrouw voor een brandend pand met de brandweerspuit in de aanslag. Ook zijn er weer poffertjes en ijsjes verkrijgbaar.

Naast de brandweer zijn er ook andere hulpverleningsinstanties aanwezig (politie - ambulancedienst - dierenambulance) die hun voertuigen openstellen aan het publiek.

Onderaan treft u kleurplaten en een knutselplaat aan die u kunt uitprinten en kleuren. Indien deze tijdens de brandweerdag wordt ingeleverd dan wordt deze aan het eind van de dag beoordeeld door een vakjury. Uiteraard is er een leuke prijs voor de mooist gekleurde of versierde werkstukken. Klik hier voor de kleurplaten en knutselplaat (PDF).

Waan je een dagje in het spannende leven van de brandweerman en brandweervrouw en kom op zaterdag 24 september naar het Kloosterplein in Vinkeveen! We verwelkomen u graag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Programma:
10.00 uur - start open dag
11.00 uur - demonstratie jeugdbrandweer
11.45 uur - demonstratie kleine blusmiddelen
13.00 uur - demonstratie technische hulpverlening
14.15 uur - demonstratie jeugdbrandweer
15.00 uur - demonstratie kleine blusmiddelen
15.45 uur - demonstratie duikploeg (Zeilschool)
16.45 uur - prijsuitreiking kleurwedstrijd

Klik hier voor de kleurplaten en knutselplaat (PDF).

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht