Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Explosie bij woning in Uithoorn

Datum: 08 augustus 2021
Bron: Petershotnews.nl

Op zaterdagavond 7 augustus heeft een explosie plaats gevonden bij een woning aan de Glanskopmees in Uithoorn. Deze explosie is vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Er is een verdachte aangehouden. De recherche is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Rond 18.00 uur komt er een melding bij de politie van een ontploffing bij een woning aan de Glanskopmees. Als agenten ter plekke komen, blijkt het raam en de gevel van de woning te zijn beschadigd. Op het moment van de explosie waren geen bewoners aanwezig in de woning en er is niemand gewond geraakt.

De politie startte direct een onderzoek en heeft dezelfde avond een verdachte, een 29-jarige man uit De Kwakel, aangehouden.

Heeft u informatie?

De recherche zoekt in het kader van het onderzoek nog getuigen en beeldmateriaal. Bent u getuige geweest van de ontploffing, heeft u beelden van het incident (bijvoorbeeld dashcambeelden van auto’s) of heeft u andere informatie? Neem contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 8 aug 2021 15:09Karwei Vacatures Mijdrecht

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht