Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bakstenen op N212 Wilnis, levensgevaarlijke situaties

Datum: 18 augustus 2021
Bron: Petershotnews.nl

In Wilnis zijn in de nacht van dinsdag op woensdag door onbekenden obstakels op de weg gelegd ter hoogte van de begraafplaats. Dit heeft tot een bijna ongeluk geleid. De politie waarschuwt weggebruikers om extra voorzichtig te zijn.  

Een weggebruik kon de bakstenen die rechtop stonden maar net ontwijken vannacht. Hij belde direct de politie. Na publicatie van dit nieuwbericht woensdagmorgen meldde nog een bestuurder zich met een zelfde verhaal. Dit was dezelfde locatie en een nacht eerder. De auto raakte zwaar beschadigd.

In 2020 was het ook al raak op de N212 in Wilnis. Toen gebeurde er zelf meerdere ongelukken door de stenen op de weg. 

Getuigen gezocht

Er is een onderzoek ingesteld naar wie de stenen daar heeft neergelegd. Hebt u informatie wat kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie in Maarssen. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of vul het tipformulier van de politie in. Bij dit formulier kunt u eventueel ook beelden toevoegen. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u de informatie delen via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

Gevaarlijke situatie

Gelukkig zijn er nu geen gewonden gevallen, maar deze gevaarlijke situatie had veel erger af kunnen lopen. Daarom worden deze zaken ook opgepakt als poging doodslag. Mogelijk was het niet de eerste keer dat er objecten op de N212 lagen. Bent u ook slachtoffer geworden van stenen of andere objecten op de N212. Of heeft u eerder wat op de weg zien liggen?  Bel dan ook de politie via 0900-8844.

Zie ook: Poging doodslag door stenen op de weg in Wilnis

laatst bijgewerkt op: 18 aug 2021 15:52Family MijdrechtEen dag eerder was het ook al raak.Een dag eerder was het ook al raak.
Een dag eerder was het ook al raak.Een dag eerder was het ook al raak.
Terug

Family Mijdrecht