Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Automobilist aangehouden na ongeluk A2

Datum: 13 september 2021
Bron: Petershotnews.nl

De politie heeft maandagochtend één van de bestuurders die betrokken was bij ongeluk op de A2 ter hoogte van Abcoude aangehouden. Dat liet een woorvoerder van de politie maandagmiddag weten. 

Op de A2 ter hoogte van Abcoude was een automobilist op een vrachtwagen gebotst die vervolgens een klapband kreeg. De auto raakte vervolgens onbestuurbaar en reed door de middenberm naar de andere kant van de snelweg waar weer een auto werd geraakt.

Gewonden

Twee bestuurders raakten gewond. Ze zijn allebei naar het ziekenhuis gebracht. Eentje voor controle en de andere bestuurder met letsel. 

Onder invloed

Één van de automobilisten werd in het ziekenhuis aangehouden voor het rijden onder invloed. De verdachte uit Hilversum is na zijn bezoek aan het ziekenhuis overgebracht naar het politiebureau. 

Opvallend genoeg had de meldkamer van de politie net voor het ongeluk al meldingen gekregen van een automobilist met afwijkend rijgedrag. Mogelijk gaat het om dezelfde bestuurder.

File

Vanwege het ongeluk waren meerdere rijstroken, in beide richtingen, afgesloten om de ravage op te ruimen. Er ontstonden daardoor lange files en uren vertraging, maar de weg is inmiddels weer vrijgegeven.

 

laatst bijgewerkt op: 13 sep 2021 16:46Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht