Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Invoegen gaat mis: auto bijna in Vinkeveense Plassen

Datum: 21 oktober 2021
Bron: 0297.nl

Een auto is donderdagavond na een invoegactie bijna in de Vinkeveense Plassen terechtgekomen. De automobilist probeerde vanaf de Herenweg in te voegen op de N201, maar op dat moment reed er al een vrachtwagen op de provinciale weg.

De auto kwam in botsing met de vrachtwagen en reed het talud af en eindigde bijna in het water. Voorbijgangers schoten te hulp en zorgden met spanbanden dat de wagen niet alsnog het water in gleed.

Hulpdiensten sloegen groot alarm: naast politie en ambulance werden ook het mobiel medisch team per auto ingezet, een gespecialiseerd brandweerteam, een boot en twee duikteams gealarmeerd. 

De provinciale weg is in beide richtingen afgesloten. Twee inzittenden uit de auto zijn gewond geraakt. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. 

Het Mobiel Medisch Team die opgeroepen was voor Vinkeveen is nadat het slachtoffer bevrijdt was direct doorgereden naar de Smaragd in MIjdrecht vanwege een medische noodsituatie in een woning.

laatst bijgewerkt op: 21 okt 2021 20:55Karwei Vacatures MijdrechtMMT in Mijdrecht op de Smaragd.MMT in Mijdrecht op de Smaragd.
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht