Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie zoekt getuigen overval Mijdrecht

Datum: 29 november 2021
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een overval die zaterdagavond 27 november om 18.45 uur plaatsvond. Drie mannen overvielen aan de Hoofdweg in Mijdrecht twee 27-jarige slachtoffers. De politie is een onderzoek gestart.

Die avond, omstreeks 18.45 uur werden de twee slachtoffers bij hun bedrijf aan de Hoofdweg overvallen en bedreigd met een vuurwapen. De overvallers maakten met de latere slachtoffers een zakelijk afspraak. Toen het drietal enige tijd bij de slachtoffers binnen waren, pakte een van de drie mannen een vuurwapen en bedreigde daarbij een van de aanwezigen. Het slachtoffer moest geld en enkele persoonlijke goederen afstaan. De overvallers gingen na de overval vandoor in een klein model wit bestelbusje. Het is niet bekend welke richting zij op zijn gegaan.

Signalement verdachten

Dader 1: Betreft een man met een donkere huidskleur, ongeveer 1.70-1.75 cm lang. Hij is circa 30-35 jaar oud. Hij had heel lang zwart, dun haar. Op beide handen had de man op zijn vingers een tatoeage.

Dader 2: Betreft een man met een vermoedelijk een Arabisch uiterlijk. Deze man heeft een verzorgde korte baard en droeg een zwart colbert met een witte blouse. Hij is circa 25 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang.

Dader 3: Eveneens een man met donkere huidskleur. Hij was klein van postuur, lengte 1.65 meter tot 1.70 meter lang. Deze man had een kaal hoofd en droeg een blauw chirurgisch mondkapje. Hij was circa 18 jaar oud.

Getuigen gezocht

Bij de overval raakte niemand gewond. De impact op de twee slachtoffers is echter groot. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen. De drie overvallers zijn geruime tijd bij de twee slachtoffers in het pand geweest. Heeft u voorafgaande aan de overval iets gezien? Of heeft u na de overval die mannen zien wegrijden? Bel dan direct met de politie via 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. 

laatst bijgewerkt op: 29 nov 2021 16:22Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht