Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie vindt 1000 Xtc-pillen in drugspand Aalsmeer

Datum: 02 december 2021
Bron: Ingezonden stukken

De politie heeft vrijdag 26 november drie personen aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen. Het gaat om een 27-jarige man uit Leimuiden, een 30-jarige man en 31-jarige vrouw uit Aalsmeer.

Het drietal werd aangehouden in een pand aan de Ophelialaan waarvan de politie al langere tijd het vermoeden had dat hier drugs werd gedeald. Dit vermoeden kwam voort uit diverse anonieme meldingen. Na een korte observatie op het gebouw, besloten diverse teams van de politie Amsterdam het perceel te betreden. Hier troffen zij het drie personen en meerdere kilo’s hard- en softdrugs en bijna 1000 Xtc-pillen aan. De drugs hebben een straatwaarde van ruim 30.000 euro. De mannen en vrouw werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. De drugs werden in beslag genomen en zullen worden vernietigd. 

Rechter-commissaris

De drie verdachten zijn maandag 29 november voorgeleid aan de rechter-commissaris. De rechter-commissaris heeft besloten de drie verdachten voor veertien dagen in bewaring te stellen.

Meld Misdaad Anoniem

U kent de dader, maar de dader kent u ook? U heeft informatie over ernstige criminaliteit, maar er kunnen redenen zijn waarom u niet naar de politie kan of durft. Een lastig dilemma. Hiervoor biedt Meld Misdaad Anoniem een vangnet.Meld Misdaad Anoniem (M.) is het onafhankelijke meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit. U kunt bij M. melden over bijvoorbeeld moord en doodslag, mishandeling, overvallen, brandstichting, wapen- of mensenhandel. Maar ook met informatie over fraude en corruptie kun je bij M. terecht. M. is te bereiken via 0800-7000 of geef anoniem uw melding door via het tipformulier

laatst bijgewerkt op: 2 dec 2021 17:11Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht