Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Getuigen gezocht: fietser zwaargewond achtergelaten

Datum: 04 januari 2022
Bron: Ingezonden stukken

Op maandagavond 22 november 2021 is een 49-jarige fietser zwaargewond achtergelaten na een verkeersongeval op de Randweg in Uithoorn. De tegenpartij is weggereden en vooralsnog onbekend. Opsporing Team Verkeer (OTV) doet onderzoek en is op zoek naar de tegenpartij en getuigen.

Omstreeks 19.00 uur zien getuigen dat het slachtoffer fietst over de Randweg. Op enig moment komt de bestuurder van een bromfiets rijden vanaf de Randhoornweg richting Legmeerdijk. Tussen de fietser en bromfietser ontstaat een botsing waardoor de fietser valt en zwaargewond op het asfalt terechtkomt. De bromfietser rijdt vervolgens weg in de richting van de Poelweg en laat het slachtoffer achter met ernstig letsel.

OTV en medewerkers van de Forensische Opsporing hebben ter plaatse onderzoek gedaan en sporen veiliggesteld. Het slachtoffer is door medewerkers van de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Tot op heden heeft hij verwondingen en is hij nog steeds aan het herstellen van het ongeval.

Getuigenoproep

OTV is op zoek naar getuigen die meer weten over de bestuurder van de bromfiets. Kent u iemand die rond die periode ineens schade heeft aan zijn/haar bromfiets of kleding? Of bent u zelf de bestuurder van de bromfiets geweest? Neemt u dan alstublieft contact met ons op en verwijs daarbij naar proces-verbaalnummer PL1300_ 2021241247. Anoniem kan ook via 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 4 jan 2022 13:12Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht