Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Dode man Breukelen vermoedelijk door misdrijf om het leven gekomen

Datum: 21 januari 2022
Bron: Petershotnews.nl

Donderdagmiddag 20 januari 2022 trof de politie het levenloze lichaam aan van een man in Breukelen. De man is gevonden in zijn woning aan de Oud Aa. De politie houdt rekening met een misdrijf en zoekt getuigen.

Het slachtoffer is een 67-jarige man uit Breukelen. De man woonde alleen. Forensisch en tactisch rechercheurs hebben de afgelopen uren de woning en het omliggende terrein onderzocht. Dat deden zij om te reconstrueren wat er is gebeurd, onder welke omstandigheden de man is overleden en of er sprake is van natuurlijk overlijden of een misdrijf. De politie houdt rekening met dit laatste.

Iets gezien of gehoord?

De politie heeft nog veel vragen. Wij zoeken extra informatie en getuigen die iets gehoord of gezien hebben of wellicht beschikken over (dashcam)camerabeelden. Was u donderdag 20 januari in de buurt van Oud Aa in Breukelen en heeft u iets gezien wat met dood van het slachtoffer te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier. Liever anoniem melden? Dat kan via 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 21 jan 2022 22:28Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht