Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Rechercheurs in witte pakken doen dagen lang onderzoek bij 'verzamelaar' na misdrijf: 67-jarige overleden

Datum: 22 januari 2022
Bron: Petershotnews.nl

Rechercheurs in witte pakken doen al sinds donderdag onderzoek op het erf van een 'verzamelaar' in Breukelen. Daar trof de politie een levenloos lichaam aan. De politie vermoedt dat het om een misdrijf gaat.

Donderdagmiddag kregen agenten de melding van een verdachte situatie op de Oud Aa in Breukelen. Politie, brandweer en een ambulance spoedde zich naar het adres. Daar troffen zij het levenloze lichaam aan. Het slachtoffer is een 67-jarige man uit Breukelen. De man woonde alleen en zijn terrein ligt vol met restproducten. Bergen oud ijzer, papier en ander afval ligt meters hoog opgestapeld op zijn terrein en in de woning.

De politie is donderdag direct gestart met een groot onderzoek. Hieruit blijkt dat de man vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Zaterdagmiddag waren nog vijf rechercheurs in witte pakken op het plaats-delict aanwezig. Zij kammen het erf en de woning nauwkeurig uit. 

Voor het erf zijn inmiddels bloemen gelegd om medeleven te betuigen.

Getuigen

De politie heeft nog veel vragen. Zij zoeken extra informatie en getuigen die iets gehoord of gezien hebben of wellicht beschikken over (dashcam)camerabeelden. Was u donderdag 20 januari in de buurt van Oud Aa in Breukelen en heeft u iets gezien wat met dood van het slachtoffer te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier. Liever anoniem melden? Dat kan via 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 22 jan 2022 13:29Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht