Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Auto richt ravage aan in tuin Mijdrecht, getuigen gezocht

Datum: 07 augustus 2011
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht -  Een Opel belandde in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 augustus in een tuin. De auto en tuin liepen pittige schade op, maar de auto en bestuurder verdwenen.

Rond 08.15 uur werd de 70-jarige bewoner van een woning aan de Adelricusstraat erop gewezen dat zijn hekwerk en voortuin waren vernield. In de voorgaande nacht was een automobilist de tuin ingereden. Daarbij was een hekwerk over een zevental meters vernield en was de tuin omgeploegd. Op de plaats van het ongeval lagen koelvloeistof en onderdelen van een auto. Het spoor van de koelvloeistof was tot de Hoofdweg te volgen, maar liep daar dood.

Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in, maar troffen geen beschadigde auto aan. Wel bleek uit onderzoek dat de onderdelen op een Opel thuishoorden.

Aan getuigen van het ongeval of mensen die weten waar een Opel met verse aanrijdingschade (waaronder lekke radiateur) staat, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Foto's: ingezonden, bedankt

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht