Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Harde wind vermoedelijk oorzaak van auto te water Vinkeveen

Datum: 16 februari 2022
Bron: Petershotnews.nl

Hulpdiensten zijn woensdagavond opgeroepen voor een auto te water op de N212. Harde windstoten waren vermoedelijk de oorzaak van het ongeluk.

De automobilist reed vanaf de N201 op de N212 richting Wilnis toen hij bij de Mijdrechtse Dwarstocht te water raakte. Omstanders sloegen direct alarm en hulpdiensten werden massaal gewaarschuwd. Die werden in eerste instantie naar Kamerik gestuurd maar een toegesnelde ambulance kwam het ongeluk bij Vinkeveen al tegen. En omdat de brandweerlieden uit Kamerik toch al onderweg waren kwamen die met toeters en bellen ter plekke. De bestuurder was gelukkig al uit het voertuig.

Door een harde windvlaag raakte de man vermoedelijk de macht over het stuur. Het slachtoffer, een Vinkevener, is door ambulancepersoneel gecontroleerd op zijn verwondingen en vervolgens thuis gebracht.

De N212 tussen Wilnis en Vinkeveen was na het ongeluk afgesloten voor bergingswerkzaamheden. Ruim een uur moest het verkeer omrijden over het industrieterrein van Mijdrecht of door het dorp van Vinkeveen.

laatst bijgewerkt op: 16 feb 2022 23:16Karwei Vacatures MijdrechtTerug

Karwei Vacatures Mijdrecht